Bierkaart

Diversen bieren

La_Chouffe

La Chouffe

De magie van de Ardennen komt naar voren in dit hoogblonde bier uit het Ardens dorpje Achouffe. La Chouffe is een blond niet gefilterd bier. De smaak is fris en licht fruitig, door toevoeging van koriander. En ja, wordt het bier nu wel of niet gebrouwen door kabouters? 8% alc. vol.

Houblon Chouffe

Houblon Chouffe

Een bier voor de liefhebber van bieren met een uitgesproken karakter. Het wordt gebrouwen in de Belgische Ardennen volgens de Indian Pale Ale (IPA) stijl. Dit bier won de World Beer Awards van beste IPA in 2010. De aangename fruitsmaak in combinatie met de uitgesproken bittere hopsmaak maakt dit bier een must om te proberen! 9% alc. vol.

Chouffe Soleil

Chouffe Soleil

Een licht blond door drinkbaar speciaalbier met een verfrissende en fruitige smaak. Chouffe Soleil is een ongefilterd speciaalbier mer hergisting op de fles. De smaak is fris en fruitig met een geheel van bloemen, citrus en peperkruiden. De nasmaak is droog, kruidig en heeft een royale dosis citrus. 6% alc. vol.

Duvel 

Laat je verleiden door dit natuurlijke bier met een subtile bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Het unieke brouwproces, dat zo’n 90 dagen duurt, garandeert een delicate pareling en een verfrissende doordrinkbaarheid. Samen met de kenmerkende grote schuimkraag en het speciale glas maakt Duvel van ieder moment een geniemoment. 8,5% alc. vol.

Liefmans Fruitesse

Liefmans Fruitesse

Liefmans is een cult brouwerij uit de streek van Gent die bekend was om haar heerlijke fruitbieren. De smaak van Liefmans Fruitesse on the rocks is lichtzoet met fruitige accenten van aardbei, framboos, kriek, bosbes en vlierbes. Dit frisrode bier komt helemaal tot zijn recht in het Liefmans tumbler glas gevuld met veel ijs! 3,8% alc. vol.

Vedett extra IPA

Vedett Extra IPA

Vedett Extra Ordinary IPA is een blond bier met hergisting op de fles. Door het gebruik van unieke hopsoorten is er een mooie smaakbalans ontstaan tussen fruitige toetsen van subtropische citrusvruchten en een waaier aan bloemige en groene, frisse aroma’s. Hierdoor verkrijgt het bier een ongeëvenaarde doordrinkbaarheid en dorstlessend karakter. 5,5% alc. vol.

Bieren van de tap

Hertog Jan
Jupiler
Wisseltap
Seizoensbier van de tap

Bieren op fles

Duvel
Duvel mini
La Chouffe
Chouffe Houblon
Chauffe Soleil
Mc Chouffe
Liefmans Fruitesse “On the rocks”
Vedett Extra IPA
Amstel Radler
Amstel Radler 0.0
Corona
Hertog Jan
Hoegaarden witbier
Jupiler
Jupiler malt
Kasteelbier
La Trappe blond
La Trappe dubbel
Leffe blond
Leffe bruin
Palm
Seizoensbier op fles

Voor de prijs van het bier van uw keuze klik hier. Alle daar genoemde prijzen zijn o.v.b. van evt. tikfouten.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail